Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Binnenkort

Print

Cultuurseizoen 2016-2017

Traditiegetrouw presenteren we je graag het culturele aanbod voor 2016-2017. Vraag je gratis brochure aan via cultuur@nieuwpoort.be, T 058 79 50 00 of blader de brochure hier
al eens door! Uiteraard kun je het programma ook op deze website terugvinden.

10 jaar Centrum Ysara
Centrum Ysara viert haar tiende seizoen! Sinds de start werd ons publiek maar liefst op 117 verschillende voorstellingen getrakteerd. Grote en beloftevolle namen, nationale en internationale sterren, artiesten van verschillende genres... allemaal passeerden ze de revue en velen kwamen met plezier terug naar onze theaterzaal aan het zeetje!

Te gast
Onze zalen worden ook regelmatig door het Nieuwpoortse stadsbestuur en externe organisaties gebruikt voor het organiseren van voorstellingen. Meer info vind je bij "te gast".

Uit met de Familie
Deze brochure biedt een overzicht van wat families met kinderen tot 12 jaar op cultureel vlak kunnen beleven in de regio. Klik hier om de brochure te doorbladeren.

Doe mee met 'Iedereen Danser'

Ben jij iemand met veel goesting om te dansen, die er bovendien van houdt om samen met anderen creatief aan de slag te gaan via dans en beweging? Dan is dit project iets voor jou! In ‘Iedereen danser’ willen we kinderen tussen 9 en 12 en 60-plussers aanzetten om via de taal van de dans een verhaal te vertellen. Ervaring is niet nodig, goesting des te meer. Meer info.

Tickets

» Klik hier voor tickets voor de voorstellingen in Centrum Ysara en City
» Klik hier voor tickets voor onze filmvoorstellingen
» Klik hier voor tickets voor voorstellingen die 'te gast' zijn in onze zalen

 

Centrum Ysara & City


Contact
:

Dienst Cultuur
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

058 79 50 00
cultuur@nieuwpoort.be
 
Vind ons leuk op Facebook:
>> Centrum Ysara & City