Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Binnenkort

Print

Cultuurseizoen 2018-2019

Cover 18-19

De kleur rood staat voor KRACHT, straalt WARMTE uit en symboliseert LIEFDE.

Rond deze drie kernwaarden werd ons gloednieuw cultuurprogramma voor 2018-2019 vormgegeven, visueel samengebracht in een vurig rode brochurecover. 

Dit seizoen staat garant voor KRACHTIGE voorstellingen met een rijke mix aan theater, muziek en humor. Met onze twee cultuurhuizen bieden we je een aangename setting en WARME sfeer om ten volle te kunnen genieten van ons aanbod voor het nieuwe seizoen. Ook willen we doorheen het jaar extra aandacht besteden aan LIEFDEvolle interacties met ons trouwe publiek.


Het volledige programma kan je terugvinden bij 'Programma & Tickets'.
Vraag hier je gratis brochure aan of download jouw exemplaar via onderstaande link:

Seizoenskalender 2018-2019 (PDF, 13 MB)

5 JAAR CITY: Stuur een verjaardagskaart en win een cadeau!

Op 11 oktober 2018 is het exact 5 jaar geleden dat het nieuwe theatercomplex CITY in de Valkestraat voor het eerst de deuren opende. Om dat te vieren doen we een oproep naar verjaardagskaartjes. Hoe meer, hoe liever! Stuur ons een echte verjaardagskaart met jouw persoonlijke felicitaties naar: #CITY5 - Valkestraat 18 - 8620 Nieuwpoort.

Op donderdag 11 oktober 2018 gaan we over tot het verloten van cadeaubonnen onder de personen die ons een kaartje hebben gestuurd. Vergeet zeker niet om je naam en contactgegevens op de kaart te vermelden zodat we je op de hoogte kunnen brengen als je bij de gelukkige winnaars bent.

Je hoeft zeker niet te wachten tot oktober om een kaart te sturen! Alle kaartjes die in aanloop naar deze verjaardag toegestuurd worden, krijgen een mooi plaatsje in onze foyer. 

Filmvertoning Casablanca

casablanca

De film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Marokkaanse stad Casablanca. Amerikaan Rick (Humphrey Bogart) is eigenaar van een nachtclub. Maar plotseling duikt zijn oude geliefde Ilsa (Ingrid Bergman) op, samen met haar echtgenoot Victor, een verzetsstrijder. Rick heeft speciale reisdocumenten in bewaring waarmee Victor kan vluchten uit Casablanca, maar het pijnlijke verleden met Ilsa staat in de weg ...

Iedereen is welkom om 19.30 u. Je dient wel je tickets te reserveren via deze link of bij de Dienst Cultuur.  

HASHTAG IT!

Onder elke voorstelling in de City vind je in onze programmabrochure #CITY5. Gebruik deze hashtag op sociale media en neem op die manier deel aan ons vijfjarig jubileum!

TE GAST

Onze zalen worden ook regelmatig door het Nieuwpoortse stadsbestuur en externe organisaties gebruikt voor het organiseren van voorstellingen. Meer info vind je bij "te gast".

TICKETS

» Klik hier voor tickets voor de voorstellingen in Centrum Ysara en City
» Klik hier voor tickets voor onze filmvoorstellingen
» Klik hier voor tickets voor voorstellingen die 'te gast' zijn in onze zalen

 

Centrum Ysara & City


Contact
:

Dienst Cultuur
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort
058 79 50 00
cultuur@nieuwpoort.be
 
Openingsuren:
Elke werkdag van 8u tot 12u
Namiddag op afspraak

Volg ons op Sociale Media:
>> Facebook
>> Instagram