Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Binnenkort > 20/12 - Greatest Showman

Print

December

Three Billboards outside Ebbing, Missouri

Donderdag 6 december 2018 | 14 u. + 20 u. | City

Three Billboards outside Ebbing, Missouri

Een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh ('In Bruges’).

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscarwinnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscargenomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

Regie: Martin McDonagh
Duur: 115 minuten

Klik hier voor de trailer

 

The Greatest Showman

Donderdag 20 december 2018 | 14 u. + 20 u. | Centrum Ysara

The Greatest Showman

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscarwinnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land'). Met Oscargenomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscargenomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

Regie: Michael Gracey
Duur: 105 minuten

Klik hier voor de trailer
Centrum Ysara & City


Contact:

Dienst Cultuur
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort
058 79 50 00
cultuur@nieuwpoort.be
 
Openingsuren:
Elke werkdag van 8u tot 12u

Volg ons op Sociale Media:
>> Facebook
>> Instagram