Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > FAQ

Print

Frequently Asked Questions

FAQ

Welke voorstellingen zijn uitgesteld?

Centrum Ysara & City blijven volledig gesloten t.e.m. 7 juni 2020
Tijdens deze periode wordt geen enkele voorstelling of activiteit georganiseerd.

14/03 – Tom Clement – Almost Human
27/03 – Tania Van der Sanden – T.A.N.I.A.
05/04 – Felix Vermeirsch & Stephanie Proot
14/04 – Ensemble Leporello - Miss Wifi en Koebrev experimenteren
09/05 – VRT Big Band - 100 jaar Ella

Alle andere voorstellingen blijven voorlopig doorgaan zoals gepland. Veranderingen worden altijd bekend gemaakt op sociale media, de website en telefonisch of via e-mail aan de tickethouder.

Worden er ook voorstellingen afgelast?

25/04 – Te Gek!? – Nerveuze Vrouwen

Door de maatregelen tegen Corona, moeten heel wat voorstellingen van de productie 'Nerveuze Vrouwen' worden verplaatst. Agendagewijs blijkt dit voor de artiesten onmogelijk te zijn. Daarom is vanuit de productie beslist om de volledige tournee te annuleren.

04/04 - Rode Boom - Cerebro

Helaas is er geen datum meer te vinden waarop onze zaal beschikbaar is binnen de nog lopende speelperiode van deze voorstelling.

Alle tickethouders zullen persoonlijk worden gecontacteerd i.v.m. terugbetaling van de tickets. Door de minimale bezetting op de stadsdiensten kan het enige tijd duren alvorens uw geld effectief is teruggestort. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Ook de filmvoorstellingen zullen niet worden ingehaald:
07/05 – Cinema City – At Eternity's Gate
21/05 – Donderdag Filmdag - Once upon a time in Hollywoord

04/05  Cinema City - Roma

Wanneer worden nieuwe datums vrijgegeven?

Is er nog geen nieuwe datum voor de voorstelling waarvoor je tickets hebt? Geen paniek! De organisatie is nog in volle onderhandeling voor een geschikte datum later dit jaar of eventueel volgend seizoen.

Er zijn reeds nieuwe data vastgelegd voor volgende voorstellingen:

Tom Clement – Almost Human               ► Vrijdag 23 oktober 2020
Miss Wifi en Koebrev experimenteren    ► Zondag 22 november 2020
Tania Van der Sanden – T.A.N.I.A.         ► Zaterdag 13 maart 2021
Felix Vermeirsch & Stephanie Proot       ► Zondag 18 april 2021
VRT Big Band - 100 jaar Ella                  ► Zaterdag 29 mei 2021

Blijft mijn ticket geldig op de nieuwe datum?

Je huidige tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum. Je krijgt hier geen nieuwe versie van. Het rij- en stoelnummer dat je koos voor de voorstelling in maart/april blijft behouden op de nieuwe datum.  

Ik kan niet komen op de nieuwe datum. Wat nu?

Alle tickethouders zullen persoonlijk worden gecontacteerd i.v.m. terugbetaling van de tickets. Als de nieuwe datum niet past, zal gevraagd worden om uw adres- en ticketgegevens samen met uw rekeningnummer door te geven aan cultuur@nieuwpoort.be

Door de minimale bezetting op de stadsdiensten kan het enige tijd duren alvorens uw geld effectief is teruggestort. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Ik heb nog een kraslot van de eindejaarsactie voor een gratis filmticket. Wat nu?

De geldigheid van de geschonken toegangstickets van de eindejaarsactie wordt verlengd t.e.m. 30 september 2020. Dit betekent dat deze nog gebruikt kunnen worden voor de films van september.

Had je jouw kraslot reeds ingeruild voor een filmticket voor een voorstelling die werd afgelast, dan worden je gegevens bijgehouden en kan je dit gebruiken voor een andere film.

Ik heb Centrum Ysara of City afgehuurd voor een eigen activiteit die niet kan doorgaan. Kan ik een nieuwe datum vastleggen?

Voorlopig wordt nog afgewacht om nieuwe aanvragen te behandelen tot er meer duidelijkheid is van de federale overheid. Aanvragen mogen gericht worden aan zalen@nieuwpoort.be maar worden nog niet bevestigd.