Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Film > April

Print

Cinema City - Bohemian Rhapsody

Donderdag 4 april 2019 | 14 u. & 20 u. | City

City

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij leverde strijd tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band, aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, tot ongekende hoogten. Geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloed door kwaadwillige personen, de band te verlaten en een solocarrière te beginnen. Hij ziet echter enorm af van het gebrek aan de samenwerking met Queen, en Freddie weet zich, net op tijd voor Live Aid, weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper zijn diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt de basis voor een nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Duur: 133 minuten
Regie: Bryan Singer
Klik hier om de trailer te bekijken
Koop hier alvast je ticket(s) voor de namiddagvoorstelling
Koop hier alvast je ticket(s) voor de avondvoorstelling

 

Donderdag Filmdag - A Star is Born

Donderdag 18 april 2019 | 14 u. & 20 u. | Centrum Ysara

A star is born

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat wanneer hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlight en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper en Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

Duur: 134 minuten
Regie: Bradley Cooper
Klik hier om de trailer te bekijken
Koop hier alvast ticket(s) voor de namiddagvoorstelling
Koop hier alvast ticket(s) voor de avondvoorstelling