Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Film > December

Print

Afgelast n.a.v. Coronamaatregelen

De Vlaamse Regering heeft op 27 november 2020 besloten om de geldende coronamaatregelen te verlengen tot en met 15 januari 2021. Wie reeds tickets heeft, zal persoonlijk worden gecontacteerd i.v.m. terugbetaling van de tickets.

Cinema City - Marriage Story

Donderdag 3 december 2020 | 14 u. & 20 u. | City

Marriage story

Theaterregisseur Charlie en actrice Nicole zijn voor veel van hun collega's het ideale stel: ze zijn getrouwd, hebben een fantastische zoon en mede dankzij hun samenwerking kan hun theatergezelschap voor het eerst spelen op Broadway. Maar hun relatie loopt stuk wanneer Nicole besluit NY te ruilen voor LA om mee te spelen in een pilot voor een televisieserie en om dichter bij haar familie te zijn. Ze willen hun huwelijk amicaal beëindigen, maar wanneer ze er niet uit komen en advocaten de touwtjes in handen nemen, escaleert de situatie.

marriage story

Regie: Noah Baumbach
Oscar voor beste vrouwelijke bijrol
Duur: 136 minuten

 

 

 
 

 

Donderdag Filmdag - Little Women

Donderdag 17 december 2020 | 14 u. & 20 u. | Centrum Ysara

little women

Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Schrijfster Jo March reflecteert over haar leven en dat van haar drie zussen, Meg, Amy en Beth. Het verhaal speelt zich af in het conservatieve negentiende-eeuwse Amerika en biedt een kijk in het leven van vier jonge vrouwen, vastberaden hun leven te leiden volgens hun eigen regels.

Little women

Little Women is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

Regie: Greta Gerwig
Oscar voor beste kostuumontwerp
Duur: 135 minuten