Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Film > Januari

Print

Cinema City - All is True

Donderdag 9 januari 2020 | 14 u. + 20 u. | City

All is true All is true trailer

Een blik op de laatste jaren in het leven van William Shakespeare. In 1613 wordt zijn toneelstuk 'Henry VIII' in het Globe Theatre opgevoerd. Gedurende deze opvoering brandt het theatergebouw af. Shakespeare keert hierna naar zijn vrouw Anne Hathaway in zijn thuis in Stratford terug waar hij moet afrekenen met zijn getroebleerde verleden en met een gezin dat zich verwaarloosd voelt. Hij poogt de verbroken relaties met zijn vrouw en dochters te herstellen en zijn eigen falen onder de loep te nemen. Shakespeare sterft uiteindelijk in 1616 op 52-jarige leeftijd.

Regie: Kenneth Branagh
Duur: 101 minuten

Tickets

Klik hier voor tickets voor de film van 14 u.
Klik hier voor tickets voor de film van 20 u.

 

Donderdag Filmdag - Rocketman

Donderdag 16 januari 2020 | 14 u. + 20 u. | Centrum Ysara

Rocketman Trailer rocketman

ROCKETMAN is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke, maar menselijk verhaal van Elton John's doorbraakjaren.

Reginald Dwight studeert aan Royal Academy of Music en is een natuurtalent, maar deze “fat boy from nowhere” beseft dat hij iets aan zijn uitstraling zal moeten veranderen om zijn magnifieke songs bij het grote publiek te krijgen. De brillen en geschifte outfits maken de man: niet veel later wordt Elton John geboren. Dit inspirerend en universeel verhaal vertelt hoe een kleine jongen één van de meest iconische figuren in de popcultuur werd.

Regie: Dexter Fletcher
Duur: 121 min.

Tickets

Klik hier voor tickets voor de film van 14 u.
Klik hier voor tickets voor de film van 20 u.