Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Barbara Sarafian

Print

Barbara Sarafian - FoKKoF

Vrijdag 7 mei 2021 | 20 u. | Centrum Ysara

Barbara Sarafian

Barbara Sarafian voorstellen is eigenlijk overbodig. Met meer dan 25 films en ontelbare televisiereeksen heeft iedereen haar al aan het werk gezien.

Barbara laat niemand onverschillig,
ze heeft een zachte kant, maar vaak ook een zeer uitgesproken mening.
Maar altijd met veel humor…

Met kwetsbare bravoure en humor vertelt ze over de zonde van het vrouw-zijn.

Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond en vanuit die positie kijkt ze verwonderd naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat.

 

FoKKoF is haar keuze, haar plicht. Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en zelfverzonnen fado’s zingen. Dat maakt ons samen stil, dat weet ze, daarom staat ze er…

Twintig jaar geleden toerde Barbara Vlaanderen rond met haar monoloog ‘Frontaal’ als het personage Sonja Duplex met tekst van Erwin Mortier. Ook speelde ze in voorstellingen van De Koe en Skagen. Nu staat Barbara voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog. Onberoerd zal ze niemand laten...

Lewis is een singer-songwriter, die dit jaar als eerste Belg afstudeerde aan de Paul McCartney Academy in Liverpool. Hier worden jaarlijks slechts 100 studenten van over heel de wereld aanvaard. Barstensvol talent dus, en een sensatie tijdens The Voice (die hij moest verlaten om zijn studies in Liverpool aan te vatten)… dit wordt een hele grote!

Tickets vanaf december

18 EURO basis | 9 EURO voordeelpas | 16 EURO -26j & 60+ | +2,50 aan de deur