Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > De Bonanzas

Print

De Bonanzas - A Tribute to the Sixties

Donderdag 10 juni 2021 | 14.30 u. | Centrum Ysara

NIEUW: MATINEEVOORSTELLING 

De Bonanzas

De Bonanzas doen er alles aan om je een eerlijke en oprechte middag vol muzikaal plezier te brengen. De nostalgie is ook niet meer wat ze geweest is en daarom doen De Bonanzas er een 24-karaats gouden randje om…

Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken: soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren ‘60 sierden. Een selectie die veelvuldig wordt uitgebreid en verfijnd.

Vijf gedreven muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om u even alle zorgen te doen vergeten.


De Sixties zijn een goudmijn van muziek. Liedjes schrijven gebeurde met vakmanschap, originaliteit, talent en passie. De sound van toen valt moeilijk te evenaren -we leven immers 50 tot 60 jaar later- maar met enkele kleine aanpassingen staan deze nummers er nog steeds. We kunnen je verzekeren dat elke noot die je hoort ook gespeeld wordt. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live.

Denk aan legendarische groepen als The Monkees, The Byrds, The Beatles (uiteraard), The Tremeloes, CCR… maar ook aan grootheden als Roy Orbison, Johnny Cash, Ricky Nelson, Van Morrison,… en daarnaast nog een hoop vergeten klassiekers die eigenlijk niemand écht vergeten is.

Tickets vanaf december

12 euro basis | 6 euro voordeelpas | 10 euro -26j & 60+ | +2,50 euro aan de deur 
Extra korting voor leden van seniorenverenigingen die hun ticket via de vereniging aankopen.