Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Don Juan, een opera

Print

DESCHONECOMPANIE / Muziektheater Transparant - Don Juan, een opera

NIEUWE DATUM: Zaterdag 15 mei 2021 | 20 u. | Centrum Ysara*

* Datum en locatie onder voorbehoud 

Don Juan

Drie acteurs, een zangeres en een pianist breken Mozarts opera Don Giovanni helemaal open en mixen schaamteloos met live vertalingen en tekst uit Molière's Don Juan. Iemand is er in geslaagd om, in vrede met zichzelf, steeds te volgen wat zijn lusten hem ingeven. Anderen leven met een ander idee over de liefde. Toch dringt zo iemand binnen in je leven, in je bed, op je huwelijksdag, in je idee van eeuwige trouw.

Door de snelle opeenvolging van een vertalende theatertaal, een jonge groep mensen die opera openbreekt, lichtvoetige verkleedpartijen en misverstanden, aria's van verstilde emotionele momenten en indrukwekkende ensembles, wil DESCHONECOMPANIE opera's toegankelijk maken voor een breed publiek.

 

Mozart-Da Ponte Trilogie aan de Westkust

Er werden intussen al drie schalkse bewerkingen van Mozart-klassiekers gemaakt. Je kan de voorstellingen perfect apart bekijken, maar samen vormen ze de Mozart-Da Ponte Trilogie die je dit seizoen in zijn geheel kan ontdekken aan de Westkust.
Een date met ladykiller ‘Don Juan’ krijg je in Centrum Ysara. De ultieme relatietest ‘Cosi’ aangaan, doe je op 10/11/21 in De Branding Middelkerke. CasinoKoksijde neemt op 03/04/21 de bruiloft voor haar rekening in 'Le Nozze'.

Tickets

14 EURO basis | 7 EURO voordeelpas | 12 EURO -26j & 60+ | +2,50 EURO aan de deur 

Reeds gekochte tickets blijven geldig op deze nieuwe datum.

Het is nog niet duidelijk wanneer de ticketverkoop voor deze voorstelling van start kan gaan. Dit is afhankelijk van de geldende veiligheidsmaatregelen.

2020-2021