Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Kind van de Sixties

Print

Rudolf Hecke & Gust De Coster – Kind van de Sixties

Zaterdag 27 april 2019 | 20u | Centrum Ysara

Kind van de Sixties

Vijftig jaar ‘mei 1968’, een halve eeuw Woodstock. De sixties zijn aan het feest en staan frontaal in de belangstelling. De magie van die unieke periode openbaart zich in het nieuwe boek De Sixties van Rudolf Hecke en in de ultieme voorstelling Kind van de Sixties. Je hoeft de sixties niet bewust meegemaakt te hebben om er een kind van te zijn, alhoewel erin geboren worden helpt natuurlijk.

Rudolf kwam ter wereld toen het decennium één jaar jong was. De volgende wonderjaren tekenden zijn leven met een veelkleurig potlood. Gust De Coster was er toen al even, hij beleefde de sixties als tiener en kende zijn eerste lief terwijl de ogen van de wereld op Woodstock gericht waren.

Kind van de Sixties is een muzikale vertelling die niet te verzinnen valt, een verhaal zo fantastisch dat het wel echt gebeurd moet zijn en steeds weer opnieuw en overal te gebeuren staat.

Rudolf gidst het publiek met passie, ontroering en verbazing doorheen feiten en fantasieën die de sixties de wonderbaarlijkste tijdspanne ooit maakten. Gust draait de
plaatjes die in ieders geheugen gebrand staan. En er is ook een live band. Magie vult de ether, de barricaden van mei ’68 passeren, de lsd happenings van San Francisco, hippies, provo’s, kommune’s, vrije radio’s en vrije liefde, de pil, Dolle Mina’s, Leuven-Vlaams, Swinging Londen, het bed van John Lennon & Yoko Ono en de hoogmis van de flower-power… het Woodstock festival!

De muziek die een wereld van verschil maakt en de gebeurtenissen die de wereld voorgoed veranderen spelen zich in alle hevigheid voor je ogen en oren af.

Seks! Drugs! Rock-’n-roll en revoluties!

Tickets Centrum Ysara


            Centrum Ysara
            Dienstweg Havengeul 14
            8620 Nieuwpoort-Bad

            Tickets:
            VVK €14 - ADD €16,50

            -26 jaar & 60-plus:
            VVK €12 - ADD €14,50

            Jeugdvoordeelpas:
            VVK €7 - ADD €8,25