Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Nerveuze Vrouwen

Print

Ella Leyers, Eva De Roovere & Inge Paulussen - Nerveuze Vrouwen

TOUR AFGELAST

Door de maatregelen tegen Corona, moeten heel wat voorstellingen van de productie Nerveuze Vrouwen worden verplaatst. Agendagewijs blijkt dit voor de artiesten onmogelijk te zijn. Daarom is vanuit de productie beslist om de volledige tournee te annuleren.

GEEN NIEUWE DATUM
Alle tickethouders zullen persoonlijk worden gecontacteerd i.v.m. terugbetaling van de tickets.

Nerveuze vrouwen

Drie vrouwen. Drie nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien.

Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en over zichzelf.

Ze vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.

De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met tierelierende Eva De Roovere zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten.

Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans.

Paul Poelman houdt de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levende muziek.

Deze voorstelling is i.s.m. Gezonde Gemeente.

Centrum Ysara


            Centrum Ysara
            Dienstweg Havengeul 14
            8620 Nieuwpoort-Bad

            Tickets: € 14
            -26 jaar & 60-plus: € 12
            Jeugdvoordeelpas: € 7
            Aan de deur: + € 2,50