Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Piv Huvluv

Print

Piv Huvluv – Zijn er nog vragen?

Zaterdag 17 november 2018 | 20u | City

Piv Huvluv

Op 10 maart is het 20 jaar geleden dat Piv Huvluv zijn eerste officiële comedy-optreden gaf: de finale van Humo’s Comedy Cup 1998. De selectie gebeurde op basis van een snel bijeen geschreven try-out in café ’t Manuscript in Oostende.

Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en gepassioneerd muziekliefhebber die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd.

Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde.

“Er zijn véél markante hoogtepunten: 3x Humo’s Comedy Cupfinale, 6 avondvullende voorstellingen, 3 kindervoorstellingen, 3x Dranouter...

Make no mistake about it: ik ging en ga altijd met de volle goesting naar élk optreden, van de kleinste huiskamer tot de grootste evenementenhal. Daar, op al die podia, breek ik door. Elke keer opnieuw. Ik hoop er zeker nog 10 jaar bij te doen en ik hoop jullie weer te treffen.”

In Zijn er nog vragen? maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd, op geheel eigen wijze, alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd. 

Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

Tickets City

CITY
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort-Stad

Tickets:
VVK €10 - ADD €12,50

-26 jaar & 60-plus:
VVK €8 - ADD €10,50

Jeugdvoordeelpas:
VVK €5 - ADD €6,25