Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > TG de LINK

Print

TG de LINK – The Beauty Queen of Leenane

Woensdag 3 oktober 2018 | 20 u. | City

NIEUWE DATUM - Door een dubbele boeking bij het gezelschap wordt de voorstelling verplaatst naar woensdag 3 oktober. Wie reeds een ticket kocht wordt persoonlijk gecontacteerd.

The Beauty Queen of Leenane

Na het succesvolle Naamloze Gebeurtenis brengt TG de LINK opnieuw een tragikomedie.

Dit bekende stuk van Martin McDonagh vertelt het verhaal van een alleenstaande vrouw die nog steeds bij haar moeder woont. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. In huis heerst een constante, psychologische terreur. Als op een dag een oude bekende naar het dorp terugkomt en zijn oog op de jonge vrouw laat vallen, is dit de katalysator van een hoop ellende.
 

Een gruwelijke tragikomedie dus, met livemuziek. Geregisseerd door Domien Van Der Meiren. Gespeeld door vier vrienden.

TG de LINK is een nieuw, jong theatergezelschap dat de link legt tussen verdriet en humor, op zoek gaat naar de pijn achter de lach en de lach onder de ellende. Naar dat moment tussen droom en daad. Een link leggen tussen verschroeiend realisme en ongrijpbare poëzie. Een brug slaan tussen verleden en toekomst. De link tussen man en vrouw, tussen ballen en borsten. Theater dat je doet nadenken en vergeten. Dat het onbekende in botsing laat komen met het herkenbare.

Kortom: theater dat snijdt en zalft.

Tickets City

CITY
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort-Stad

Tickets:
VVK €12 - ADD €14,50

-26 jaar & 60-plus:
VVK €10 - ADD €12,50

Jeugdvoordeelpas:
VVK €6 - ADD €7,25