Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Tom Clement

Print

Tom Clement - Almost Human

Leonard Cohen Greatest Hits

VOORSTELLING 14/03 AFGELAST

Naar aanleiding van het advies van de federale regering in verband met publieksbijeenkomsten is beslist door de burgemeester van Nieuwpoort om alle activiteiten in Centrum Ysara & City te annuleren tot 5 april 2020 behoudens tegenbericht.

NIEUWE DATUM: 23 OKTOBER 2020
Tickethouders worden persoonlijk door ons gecontacteerd.

Heb je reeds tickets?
Je huidige tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum. Je krijgt hier geen nieuwe versie papieren of elektronische versie van. Het rij- en stoelnummer dat je koos voor de voorstelling in maart blijft behouden op de nieuwe datum.

Past deze nieuwe datum niet?
Stuur dan je gegevens en rekeningnummer naar cultuur@nieuwpoort.be.

Vrijdag 23 oktober 2020 | 20 u. | City

Tom clement

 Tom Clement was als zanger vooral actief bij The Clement Brothers, die hun countrymuziek naar zowat alle huiskamers in Vlaanderen brachten. Door zijn grote naturel en zijn eigenzinnige bindteksten zorgt Clement als frontman telkens voor de juiste stemming.

Deze keer gaat hij op stap met drie vrouwelijke muzikanten: Martha en Loes Maieu (Blackie & The Oohoos) en Sofie Van Everdingen (Daddy's Darlings). Samen brengen ze integraal het eerste verzamelalbum van Leonard Cohen.

Met illustrator Riske Lemmens en fotograaf Jort Van Leemputten experimenteerden ze met een digitale camera obscura. Deze beelden gaan in dialoog met de muziek, met een associatief verhaal tot gevolg dat door elke toeschouwer anders zal klinken.


Vanuit zijn jarenlange ervanring als theatermaker kiest Clement bewust voor een theatrale setting en voor een enscenering die de intimiteit tussen de muzikanten en het publiek verstrekt. 

Verwacht je aan een warme, intieme avond waarop de beginperiode van Leonard Cohen uitzonderlijke muziek tot leven komt en waarvan je zowel als ontdekker, herontdekker of jarenlange fan zal genieten.

City

CITY
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort-Stad

Tickets: € 12
-26 jaar & 60-plus: € 10
Jeugdvoordeelpas: € 6
Aan de deur: + € 2,50